Zonwering plaatsen? Vraag online offertes aan.

 

Rolluiken prijzen

Afhankelijk van verschillende zaken, zal de prijs van een rolluik stijgen of dalen. De exacte prijs voor een rolluik kunnen we je niet geven. Wel kunnen we je gemiddeldes geven, waar je op af kan gaan. Als je graag een exacte prijsofferte wilt ontvangen, scroll dan naar beneden op deze pagina en vul het formulier in.

 

Waar hangt de prijs van een rolluik van af?

Er zijn heel wat factoren die de prijs van een rolluik beïnvloeden. Het grootste verschil in prijs zal je krijgen door het type rolluik. Een voorzetrolluik, een opbouwrolluik of een inbouwrolluik zijn de verschillende mogelijkheden die je hebt.

Bij de plaatsing van een opbouwrolluik en een inbouwrolluik zijn er veel werkzaamheden nodig. Het is dan ook aangeraden om deze rolluiken alleen te kiezen als de ramen aan vervanging toe zijn, of als je een nieuwbouw zet. Een voorzetrolluik kan altijd worden geplaatst. Dit wilt zeggen dat een voorzetrolluik veel minder werken nodig heeft, waardoor een voorzetrolluik ook veel goedkoper zal zijn.

De tweede factor die de prijs zal beïnvloeden is natuurlijk de plaatsingskost. Een rolluik zelf plaatsen is niet aangeraden, aangezien het een vrij complex systeem is om een rolluik juist te plaatsen.Zoals we al eerder vermeldden is bij sommige types rolluiken veel meer werk om ze te installeren. Zo zal je meer plaatsingskosten betalen bij een voorzetrolluik.

De derde factor die de prijs beïnvloedt is natuurlijk de grootte van de rolluik. Het spreek voor zich dat grotere rolluiken duurder zijn dan kleinere rolluiken. Voor een rolluik van een meter op een meter betaal je tussen 80 en 130 euro, voor een rolluik van twee meter op twee meter betaal je ongeveer 25O euro.

De bovenstaande zaken zullen de basis van je prijs uitmaken. Natuurlijk zijn er ook nog heel wat opties en mogelijkheden waarvoor je kan opteren. Opties kosten natuurlijk weer een extraatje…automatisering van rolluiken kost gemiddeld tussen de 100 en 250 euro. Als je kiest voor elektrische rolluiken, dan kan je ook kiezen voor een tijdklok. Op een vooraf ingesteld moment zullen de rolluiken iedere dag automatisch openen en sluiten.

Andere opties waarvoor je kan bijbetalen is de lamellen uit een ander materiaal laten maken, zoals aluminium. Nog een andere optie is om de lamellen in een ander kleurtje te stoppen.
Meestal komen rolluiken in wit of een donkerbruine kleur.

 

Prijsadvies rolluik

Exacte prijzen kunnen we je helaas niet geven, aangezien we niet over de info beschikken die nodig is om dit te doen. Welke rolluiken wil je? Hoeveel rolluiken wil je? Hoe groot moeten ze zijn? …

Vul het onderstaande formulier in voor een gratis en vrijblijvende prijsofferte van proffesionals.