Zonwering plaatsen? Vraag online offertes aan.

Prijs zonnescherm

De prijs van een zonnescherm fluctueert sterk naargelang de periode van plaatsing en van bedrijf tot bedrijf. Belangrijk is dat je altijd verschillende prijzen van zonneschermen vergelijkt. Soms kan je immers net hetzelfde krijgen bij een andere leverancier voor een veel goedkopere prijs!
Prijsadvies en prijzen vergelijken kan je door het formulier onderaan dit artikel in te vullen.

Wij proberen we je alvast op de goede weg te zetten door enkele prijsgemiddeldes mee te geven en je tegelijkertijd te vertellen wat allemaal zorgt voor de totaalkost van een zonnescherm.

 

Waar hangt de prijs van een zonnescherm van af?

Zoals bij elk product betaal je ook bij een zonnescherm voor kwaliteit. Kwaliteit is nauw verbonden aan de merknaam die een zonnescherm heeft. Goedkope zonneschermen kunnen een goede optie lijken, maar door regelmatige tests blijkt ook dat deze zonneschermen vaak van een veel mindere kwaliteit zijn en veel vaker aan vervanging toe zijn. Bedenk ook dat de grootte meespeelt. Hoe groter… Hoe duurder!

Kies je voor een knikarmscherm, zonnezeil of uitvalscherm? Ieder van deze keuzes zal een andere prijs met zich meebrengen. Zo zal je voor een knikarmscherm ook waarschijnlijk slechts één exemplaar nodig hebben, net zoals bij het zonnezeil. Voor een uitvalscherm zal je waarschijnlijk meerdere exemplaren nodig hebben, als je tenminste wilt dat meerdere ramen van zonnewering worden voorzien.

Ten slotte zijn er ook nog de opties waarvoor je zal bijbetalen. Basisopties zoals kleur, een extra versterkt doek gaan je meestal geen al te dure meerkost opleveren. Automatisering van een zonnescherm kan in sommige gevallen wel wat duurder uitvallen.

De meeste zonneschermen beginnen bij 300 à 400 euro per stuk. (uitvalschermen ongeveer de helft van deze prijs). Goedkopere varianten vind je al aan 200 euro.

 

Prijzen vergelijken

Bij duurdere aankopen wordt het altijd aangeraden om prijzen van verschillende leveranciers te gaan vergelijken. Ook wij raden dit aan voor een zonnescherm. Bekijk naast het verschil in prijs ook de voorwaarden en mogelijkheden die je bij de verschillende vakmannen krijgt. Langere garantie is bijvoorbeeld altijd mooi meegenomen!

Vul het onderstaand formulier in om automatisch drie prijsoffertes te krijgen van professionele vakmannen en bedrijven uit jouw buurt. (Geen enkele aankoopverplichting aan verbonden!)