Zonwering plaatsen? Vraag online offertes aan.

Screens Prijzen

Screens zijn qua prijs te vergelijken met het zetten van rolluiken. Het hangt natuurlijk af van welk type screen je wilt zetten, en of je ze al dan niet wilt automatiseren. Iets verder in dit artikel kan je ook terecht bij leveranciers en plaatsers van screens (en andere zonnewering). Vraag bij hun een offerte aan, zodat je meteen exact weet hoeveel screens plaatsen voor jou zou kosten.

 

Waar hangt de prijs bij screens allemaal van af dan?

Ten eerste verschilt de kostprijs van screens sterk van firma tot firma. Je hebt goedkopere en duurdere bedrijven die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van screens. Vaak gaat het hierbij ook om een kwaliteitsverschil. Het spreekt voor zich dat goedkopere screens van een minder hoge kwaliteit zullen zijn dan de duurdere screens.

Het type screen maakt ook een groot deel uit van de uiteindelijke kostprijs. Zo zal je meer betalen voor een windvast screen. Ook de perforatiegrootte en de kleur van de screens spelen een rol. Als je dus graag nog door je screens wilt heen kijken als ze toe zijn, dan betaal je daar ook iets meer voor.

Kies je voor automatisering? Bedenk dan dat niet alleen de automatisering van de screens meer kost, maar dat er ook andere zaken moeten worden aangekocht voor deze automatisering te kunnen doorvoeren. Een afstandsbediening, zender, schakelaar, speciale geleiders, … Het kost allemaal nog een tikkeltje meer!

Prijzen van screens kunnen laag beginnen, maar ook hoog oplopen. Een exact cijfer op de kostprijs van screens kleven is dan ook erg moeilijk. Bedenk ook dat de afmetingen van de ramen immers belangrijk zijn om een raming te kunnen geven. Reken standaard op 250 euro voor simpele screens, zonder enige opties. Handiger is om al het uitrekenwerk te laten doen door gespecialiseerde firma’s die het gewoon zijn om screens te plaatsen.

Via onderstaand formulier word je door (maximum) drie bedrijven gecontacteerd die screens plaatsen in jouw regio. Zo kan je zelf beslissen welk bedrijf de meest kwalitatieve screens aanbiedt, maar belangrijker… Wie de beste prijs levert. Deze dienst is volledig gratis en je hebt achteraf geen aankoopverplichting.